Om Bloggeren

Mit navn er Julie, jeg er 26 år, stolt bogtaber/bognørd, Professionelt plaprehoved og dagdrømmer. Jeg har en uddannelse indenfor litteratur, hvor jeg virkelig har kunnet dykke ned i bøgerne 24/7, og hvor jeg samtidigt har samlet bøger til mit personlige bibliotek. Når andre shopper tøj, så shopper jeg bøger.

Jeg startede denne blog, fordi jeg selv elsker at læse, men som den eneste læser i min familie og med kun 2 bogtaber-veninder til at dyrke litteratur med, tænkte jeg, jeg kunne plage nettet med min bogkærlighed. På trods af en lang uddannelse, så gider jeg ikke lave akademiske anmeldelser. De var kedelige nok at læse på uni, så I får en helt almindelig person (bob bob, ik’) til at snakke om litteratur.

Jeg tror egentligt at læsning er for alle, men ikke alle (mig selv inkluderet) bliver revet med af klassikkerne, og hvor jeg bare kiggede videre på biblioteket, for at finde min egen genre af bøger, var der andre der mistede interessen.

Denne blog er min måde at dyrke min ny-fundne passion som bog-pusher. Jeg vil bare så gerne have, at alle kan få den glæde, som jeg får, når jeg læser. Derfor anmelder jeg alle mulige forskellige bøger i forskellige formater, så jeg forhåbentligt kan inspirere både læsere og ikke-læsere til at åbne bogen/ tænde ipad’en eller sætte headsættet i og nyde en god bog.